Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jarní salát z májovek

Jarní salát z májovek

Potřebujeme:

300gr májovek, 100 g eidamu, 100 g naklíčeného munga, 1 svazek ředkviček, 1 červená paprika, olivový olej, 1 masox, citronová šťáva, pepř sůl.

Postup:

Májovky očistíme a uvaříme v mírně osolené vodě do měkka, slijeme, propláchneme, pokrájíme na kolečka ředkvičky, na kostičky papriku a na slabé proužky eidam, vše promícháme a přidáme naklíčené mungo Zálivka - nastrouháme kostičku masoxu, kterou promícháme z 5 lžícemi olivového oleje a 1 lžící citronové šťávy, důkladně promícháme a zalijeme ostatní suroviny, dochutíme pepřem a solí, necháme vychladit a podáváme samotné nebo s pečivem. 

Dalibor Marounek

 

Náhledy fotografií ze složky Fota receptů Dalibora Marounka

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář