Jdi na obsah Jdi na menu
 


Houby s vepřovými játry

17. 1. 2017

Houby s vepřovými játry

Potřebujeme:

• 800 g hub
• 300 g vepřových jater
• 60 g oleje
• 40 g hladké mouky
• 40 g rajčatového kečupu
• sůl
• pepř
• zelená petrželka
 
Postup:
 
Houby očistíme a nakrájíme na plátky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na drobné kostičky. Na pánvi na oleji zpěníme cibuli, vmícháme papriku, přidáme houby, kmín a dusíme, až se tekutina odpaří. Přidáme nakrájená játra, zaprášíme moukou, lehce osmahneme, podlijeme trochou vody, vmícháme kečup a ještě podusíme. Nakonec vše osolíme a opepříme, vmícháme nasekanou zelenou petrželku a podáváme.
 
 
 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář