Jdi na obsah Jdi na menu
 


Houbový nákyp s kapustou

8. 5. 2018

Houbový nákyp s kapustou

1 hlávka pusty, stejné množství čerstvých hub, 2 vejce, máslo, předem v mléce namočené dva rohlíky, pepř, sůl, zelená petrželka, strouhanka.
 
Očištěné houby a kapustu uvaříme zvlášť v osolené vodě. Měkké je nakrájíme nadrobno, přidáme vajíčka, 4 lžíce rozpuštěného másla a zahustíme namočenými vymačkanými rohlíky utřenými do jemna, až vznikne hustší kašovitá hmota. Osolíme, opepříme, posypeme rozsekanou petrželkou a promícháme. Dáme do teflonové formy vymazané máslem a vysypané strouhankou a zapečeme v troubě do zlatova.
 
 
 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář