Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dietní hlívový salát s rajčaty

18. 5. 2017

Dietní hlívový salát s rajčaty

Tomáš Mika

Suroviny
  • 300 gramů hlívy ústřičné
  • 3 rajčata
  • 100 gramů šunky
  • 100 gramů tvrdého sýra
  • 1 cibuli
  • 1 kyselou okurku
  • 2 lžíce kečupu
  • worcester
  • olej
  • sůl, pepř
 
Postup
 
Hlívu podusíme na troše oleje 10 minut. Necháme vystydnout.
Do mísy nakrájíme ostatní suroviny, přidáme hlívu a dresing, který jsme připravili z oleje, kečupu, soli a worchestru.
Vše zlehka promícháme a dáme do chladu na tři hodiny odležet.
  • Podáváme s pečivem.
 
Autor receptu a fotografie: Tomáš Mika
 
 
 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář